Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Romania amb La Vibria: Desenvolupa la creativitat i el teu potencial innovador!

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, estiu, estranger, intercanvi
Tags: estranger, intercanvi
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 5 de juliol de 2018 al dimecres 18 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 2 de febrer de 2018 al divendres 13 de abril de 2018
Descripció

La Vibria busca participants per a l'intercanvi "Developing creativity and innovative potential of young people for social inclusion to employability". En aquest intercanvi es busca promoure el concepte d’emprenedoria social entre els joves de tot Europa. L’idea principal és que els participants tinguin molts recursos i informació per començar a pensar sobre totes les possibilitats que tenen per a crear el seu propi futur.

On: Calimanesti, Romania

Quan: del 5 al 18 de juliol

Llengua vehicular: L’anglès, malgrat no cal saber-ne gaire!

Qui pot participar?
7 joves entre 15 i 24 anys, motivats en treballar l’educacio no formal en un entorn intercultural. La resta de participants, 70 en total, seran provinents de Romania, Estonia, Itàlia, Republica Txeca, Polonia, Lituania, Malta, Bulgaria, Turquia.

Cost: L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.

Què cal fer per participar: Emplenar aquest formulari, i esperar que des de La Vibria us contacten en cas de ser escollits. Podeu escurçar el titol del projecte a Developing creativity.

Data límit d'inscripció: 13 d'abril

Més informació: https://goo.gl/4HGwGH


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.02.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove