Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil al kurdistan turc amb SCI Catalunya

Temàtica activitat del calendari: Educació, Voluntariat, aprenentatge intercultural, cooperació, educació no formal, intercanvi, solidaritat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, cooperació, educació, educació en el lleure, intercanvi, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 3 de setembre de 2017 al dijous 14 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 20 de juliol de 2017 al dimarts 25 de juliol de 2017
Descripció

Ja pots inscriure't al Youth Exchange “Intercultural Learning” que tindrà lloc a Diyarbakir al setembre. SCI Catalunya busca 5 participants i una persona coordinadora!

Descripció
Del 3 al 14 de setembre de 2017, 42 joves d'Espanya, Itàlia, Portugal, Bulgària, Letònia, Turquia i Alemanya es reuniran a Diyarbakir, Turquia. 

Junts, treballaran durant aquest intercanvi sobre com es poden organitzar i implementar projectes educatius no formals per als nens. Això està relacionat amb les idees i els mètodes de "aprenentatge intercultural" durant el projecte d'intercanvi. L'objectiu és formar els participants en teoria i pràctica. Per proporcionar una experiència pràctica adequada, els participants també duran a terme un projecte d'educació intercultural de dos dies amb aproximadament 100 nens en un poble kurd. Durant quatre dies els joves viuran al poble en famílies d'acollida i treballaran amb la població del poble (activitats de ramaderia, collita, coure el pa etc.)

Un altre objectiu és que els participants també han d'implementar els elements i mètodes d'aprenentatge intercultural en les activitats de les seves pròpies organitzacions.

Participants:
Cada país enviarà 5 participants + 1 líder del grup.
Els participants hauran de tenir entre 20 i 26 anys (com a màxim 30 anys).
Líder del grup: no hi ha límit d'edat.

Si estàs interessat/ada, escriu un correu electrònic amb el teu CV i carta de motivació a voluntariat@sci-cat.org abans del 25 de juliol.

Més informació: https://goo.gl/Y8Jh2A

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves entre 20 i 30 anys residents als municipis del Barcelonès: Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià, Barcelona i L'Hospitalet.

Localització i contacteSCI Catalunya
Informació addicional: http://www.sci-cat.org/
Adreça electrònica de contacte: voluntariat@sci-cat.org

Etiquetes: , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove