Esdeveniment de l'agenda

INÈDITS 2017

Temàtica activitat del calendari: Art, Emprenedors, concursos, premis
Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dilluns 17 de octubre de 2016 al dilluns 19 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dilluns 17 de octubre de 2016 al dilluns 19 de desembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 17/10/2016 al 19/12/2016

Un any més, La Casa Encendida convida a joves espanyols i estrangers residents a Espanya menors de 35 anys per a la realització de projectes expositius inèdits, que versin sobre qualsevol faceta de la creació artística actual i que destaquin per la innovació, qualitat i l'adequació del projecte als recursos disponibles.

Anima't i forma part d'un dels programes de referència de l'art jove a Espanya. S'adjudicaran tres premis de 3.000 euros i s'habilitarà una partida pressupostària de 23.500 euros a cada projecte per a la formalització de les exposicions a la Casa Encendida en 2017.

Cada autor o co-autor del projecte haurà de presentar:

  • Formulari d'inscripció emplenat.
  • Currículum vitae.
  • DNI o targeta de residència.
  • Resum del projecte i artistes participants.
  • Dossier del projecte que ha d'incloure: Títol de l'exposició. Justificació discursiva del projecte amb una extensió no superior a dos folis. Relació nominal d'obres, amb indicació de l'autor o autors, i imatge de les mateixes. Esbós del disseny expositiu ajustat a les característiques d'una sala tipus amb les següents dimensions: 18 m. de llarg x 8 m. d'ample i altura de sostres 4,80 m. Pressupost estimatiu desglossat per partides del projecte fins a un màxim de 23.500 euros, impostos inclosos (aquest pressupost inclou transport, muntatge, pagament de drets, honoraris d'artistes si escau, etc...

Requisits

Podran participar tots els comissaris, majors d'edat, espanyols i estrangers residents a Espanya, que a la data de tancament de la convocatòria no superin els 35 anys, per a la realització de projectes d'exposició INÈDITS que versin sobre qualsevol faceta de la creació contemporània i que destaquin per la innovació, la qualitat i l'adequació del projecte als recursos disponibles.

Podran concórrer a la convocatòria de forma individual o col·lectiva, en aquest cas hauran de nomenar un representant dels autors del projecte de comisariat. En el cas de ser varis els comissaris tots ells hauran de complir el requisit de no superar els 35 anys al tancament de la convocatòria.

Dotació

Es convoquen 3 premis. El premi es materialitzarà com un encàrrec de projecte expositiu i del comisaria del mateix. Els finalistes seleccionats rebran, en concepte d'honoraris, la quantitat de 3.000 euros per projecte, subjectes a la legislació impositiva vigent. En el cas de residir fora de Madrid, aquesta partida podrà veure's incrementada per sufragar les possibles despeses de viatges i estades, prèvia justificació. Les despeses no podran ser superiors a 1.000 euros.

Més informació

La participació a aquesta convocatòria es farà registrant la documentació a través de la web.

 

Adreça

La Casa Encendida

Ronda València, 2

28012 Madrid

lacasaencendida@montemadrid.es

www.lacasaencendida.es


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove