Esdeveniment de l'agenda

II premi de periodisme contra la violència de gènere, Fundació Grupo Norte

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Periodisme, premis, violencia de gènere
Tags: premis, violència de gènere
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 2 de gener de 2017 al dimecres 15 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 2 de gener de 2017 al dimecres 15 de març de 2017
Descripció

La Fundació Grupo Norte convoca el II Premi de Periodisme contra la Violència de Gènere, que té com a objectiu reconèixer i recompensar aquells treballs periodístics que contribueixin a la defensa i difusió dels valors contra aquesta xacra social.

Després del gran acolliment de la passada edició, en la qual es van presentar més de 90 treballs, la Fundació Grupo Norte vol seguir impulsant la prevenció a través de la sensibilització, una cosa que considera capital en la lluita contra la violència de gènere.

En aquest certamen es busca la complicitat de tota la societat per eradicar la violència contra les dones, i informar a les víctimes dels seus drets i dels instruments previstos per a la seva protecció, per aconseguir així el rebuig social cap als maltractadors.

Podran presentar-se al premi aquells treballs publicats en mitjans de comunicació espanyols entre l'1 d'abril de 2016 i el 15 de març de 2017. S'estableixen per a això tres categories: Mitjà escrit (diaris, revistes o mitjans digitals acreditats), Ràdio i Televisió, cadascuna d'elles dotada amb un premi en metàl·lic de 6.000 euros i una obra exclusiva de l'escultora val·lisoletana Petxina Gai.

El termini d'admissió acabarà el 15 de març de 2017 i els guardons es concediran atenent a la qualitat, valorant-se l'esforç investigador, sensibilitat i l'adequat tractament informatiu. 

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove