Esdeveniment de l'agenda

II Edició 'Emplea Cultura'

Tags: art, beques, pràctiques, treball
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques laborals, art contemporani
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 14 de octubre de 2015 al dimecres 13 de gener de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 14/10/2015 al 13/1/2016

La Fundació Banco Santander convoca la segona edició de "Emplea Cultura", un programa destinat a crear ocupació entre els joves especialitzats en la cultura visual contemporània. Per dur-ho a terme Fundació Banco Santander realitzarà dues convocatòries consecutives:

  • Una primera convocatòria per a organitzacions que vulguin cobrir un lloc de treball.
  • Una segona per als joves que vulguin optar a aquests llocs.

S'escolliran 10 organitzacions diferents a les quals se'ls brindarà l'oportunitat de cobrir 10 ofertes d'ocupació per a joves aturats. Aquestes contractacions estaran finançades íntegrament per Fundació Banco Santander, que dotarà a cada organització de 23.000 euros anuals equivalents al cost de cada jove emprat durant el termini d'un any. Aquesta quantitat inclou el cost empresa i el salari brut de l'empleat a jornada completa.

El Programa té dos tipus de destinataris:

  • Organitzacions: Fundacions / associacions / empreses amb seu social a Espanya, l'àmbit de la qual d'actuació pot ser provincial, autonòmic, estatal o internacional relacionades amb l'art contemporani que necessitin incorporar un empleat en la seva estructura.
  • Candidats: Professionals en situació de desocupació amb formació relativa al sector cultural, que vulguin exercir la seva activitat professional en l'àmbit de l'art contemporani i estiguin interessats en els llocs oferts.

Més informació

Les Organitzacions podran accedir al Programa completant el formulari corresponent a través de la pàgina web www.fundacionbancosantander.com/es/empleo. El formulari estarà actiu del 14 d'octubre al 17 de novembre de 2015. Els candidats podran accedir al Programa completant el formulari corresponent a través de la mateixa pàgina web. El formulari estarà actiu del 16 de desembre de 2015 al 13 de gener de 2016.

Fundacion Banco Santander

www.fundacionbancosantander.com


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.10.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove