Esdeveniment de l'agenda

II Concurs Internacional de Composició Musical

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Música, composió, premi
Tags: música, premis
Tipus entrada al calendari: Música i Dansa
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimarts 24 de maig de 2016 al divendres 18 de novembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 24/5/2016 al 18/11/2016

Informació

II Concurs Internacional de Composició Musical de la Real Acadèmia de Belles arts de San Carlos en el qual podran participar tots els compositors de qualsevol nacionalitat, sense límit d'edat.

Cada compositor podrà presentar una sola obra. L'obra presentada ha de ser original de l'autor, estar inèdita, no haver estat fruit d'un encàrrec remunerat ni premiada en algun altre concurs, no haver estat interpretada anteriorment en concert o acte públic, ni tan sols alguna de les seves parts (si les tingués), ni amb el títol actual ni amb qualsevol un altre, ni retransmesa per qualsevol mitjà de difusió.

Les obres hauran de ser escrites per a flauta (pot canviar únicament a flautín i a flauta en sol), viola i arpa (sense mitjans electroacústicos). La durada de les composicions ha de ser entre 12 minuts com a mínim i 20 minutos com a màxim. Les obres que no tinguin la durada estipulada seran desqualificades.

S'enviaran tres exemplars de la partitura general i un joc de materials (particellas de la flauta, de la viola i de l'arpa) correctament preparats perquè es pugui interpretar amb ells l'obra sense problemes de lectura. Les partitures i materials hauran d'estar degudament enquadernats i ser perfectament llegibles.

Requisits

Convocatòria oberta a tots els compositors de qualsevol nacionalitat, sense límit d'edat.

Dotació

S'estableix un únic premi de 4.000 euros.

Més informació

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 18 de novembre de 2016. Bases en aquest enllaç.

 

Adreça

Real Acadèmia de Belles arts de Sant

Carlos C/ Sant Pío V, 9

46010 València

96.369.03.38

www.realacademiasancarlos.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.06.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove