Esdeveniment de l'agenda

I Concurs Internacional de Curtmetratges Servas Joven

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, curtmetratges, drets, premis
Temàtica activitat del calendari: Concurs de curtmetratges
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dimecres 1 de juliol de 2015 al dijous 31 de desembre de 2015
Descripció

El Comitè de Joves de Servas España vol convidar-te a participar en aquest projecte que està inclòs en un conjunt d'activitats relacionades amb la comunicació que s'estan desenvolupant per aquest any 2015. El tema que hem triat pels curtmetratges són els drets humans, ja que amb aquests curts volem reflectir la visió dels joves sobre aquests drets fonamentals.

Tema del curtmetratge: Els Drets Humans. Cada curtmetratge només representarà un dels drets humans, triat pel participant.

- Durada dels curts: menys de 5 minuts.
- Dues categories: realitzats amb càmera i amb telèfon mòbil.
- Idioma i subtítols: pot ser mut o en qualsevol idioma però subtitulat en anglès.
- Títol i crèdits: al principi de tot ha d'aparèixer el títol amb el dret humà triat. Al final han d'aparèixer els crèdits amb els noms dels participants i el logotip de Servas del seu país o l'internacional (nou logotip). 
- Tots els curts es visualitzaran en el canal de Servas España de YouTube i es triaran els 10 millors. Aquests 10 curtometratges es projectaran públicament a la Trobada de Servas Joves al juliol de 2016.

DOTACIÓ
Dos premis per categoria i per edats. Part del premi serà la invitació a la propera trobada de Joves Servas que es realitzarà al juliol de 2016 en algun lloc d'Espanya.

Font: Injuve

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS
Podran participar joves de qualsevol país fins als 30 anys. Dos grups de participants, menors i majors de 15 anys. Poden participar de manera individual o en grup. No és necessari que els participants siguin membres de Servas, però hauran de participar amb el beneplàcit de l'organització Servas del seu propi país, ja que a més dels premis pel concurs, es donarà una menció especial als països participants.

Localització i contacteComitè de Joves de Servas España, Organización Internacional de Viajeros
Informació addicional: https://www.servas.es

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 1.10.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove