Esdeveniment de l'agenda

Google llança una aplicació per millorar el nivell d'anglès

Tags: app
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: notícia idiomes
Organitza: Empresa Privada
Tipus entrada al calendari: Altres
Dates de realització
Dimecres 21 de maig de 2014, durant tot el dia
Descripció

A través d'un joc en què cal aixecar una torre, l'usuari va realitzant diferents proves com lletrejar paraules, pronunciar correctament o endevinar algunes paraules misterioses.

Nou suport per aprendre anglès . Google ha posat en marxa una nova iniciativa . Es tracta de ' Spell Up' , que consisteix en una aplicació la principal funcionalitat és la de contribuir a millorar el nivell d'anglès tant si s'està començant a aprendre aquest idioma com si ja es tenen coneixements més avançats . 
 
Aquesta aplicació s'emmarca dins d'un nou experiment de la popular companyia del cercador per Chrome , sent possible que la persona l'utilitzi des d'ordinadors de sobretaula , així com des de dispositius mòbils , ja siguin smartphones o tablets .
 
La principal novetat d'aquesta aplicació és que , a diferència de la majoria que hi ha , s'utilitza la veu i la tecnologia per facilitar aquest aprenentatge de forma divertida i amb fins educatius . Una finalitat per a la qual , des de Google , s'ha comptat amb la col · laboració de professors i dissenyadors de jocs .
 
El mètode d'aprenentatge se centra en anar fent una torre el més alta possible amb les lletres i paraules . L'usuari tan sols ha de lletrejar correctament les paraules que sent i anar amuntegant per aixecar aquesta torre i aconseguir la major altura possible .
 
A més , a mesura que la torre va guanyant en alçada , l'usuari va passant per més nivells de dificultat de les paraules . D'aquesta manera , també haurà de realitzar altres accions com pronunciar les paraules correctament , desxifrar ordenant les lletres que les componen o endevinar algunes paraules misterioses .

 

Localització i contacteInformació addicional: http://www.aprendemas.com/noticias/html/n14077_f20052014.html

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.05.2014
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove