Esdeveniment de l'agenda

Generacions 2018

Temàtica activitat del calendari: Art, creadors, premis
Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dijous 23 de febrer de 2017 al dilluns 3 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 23 de febrer de 2017 al dilluns 3 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 23/02/2017 al 03/04/2017
 

La Fundació Montemadrid presenta la nova edició de Generacions, una iniciativa que des de l'any 2000 promou el treball de joves creadors, amb l'objectiu de difondre l'art jove en el panorama nacional i europeu.

El programa es materialitza en l'exposició Generació 2018 i la publicació del catàleg que acompanya a la mostra.

Cada participant presentarà un treball inèdit, que pot estar o no acabat, de qualsevol manifestació artística, plàstica o visual.

El termini per a la total finalització del treball serà desembre de 2017. Si el projecte presentat ja està finalitzat, no ha de ser anterior a l'any 2016 i no pot haver-se mostrat prèviament, ni fer-ho fins a la inauguració de l'exposició.

Els interessats hauran d'emplenar el formulari habilitat per a això a la web de la Casa Encendida (previ registre) i adjuntar la següent documentació:

  • CV
  • DNI o targeta de residència en format pdf
  • Resum del projecte que presenten (màxim 1500 caràcters, espais inclosos) juntament amb material gràfic de la part del projecte plàstic o visual que ja estigui produïda i qualsevol tipus de dibuix, esquema, il·lustració si no ho està.

A més del formulari d'inscripció, a la web de la Casa Encendida es podran consultar íntegrament les bases de la convocatòria, on figuren, entre d'altres, la informació addicional, els formats dels materials que poden pujar-se a la web.

Requisits

Podran participar tots els artistes, majors d'edat, espanyols i estrangers residents a Espanya, que a la data de tancament de la convocatòria no superin els 35 anys.

Els artistes que hagin obtingut premi en les convocatòries anteriors, no podran presentar-se.

Dotació

Els treballs seleccionats obtindran una dotació de 10.000 euros cadascun. Se seleccionaran fins a 10 projectes artístics. Per raons de qualitat, el jurat podrà declarar deserts els premis en tot o en part.

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove