Esdeveniment de l'agenda

Garantia Juvenil: Programa SOC-LAB

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Formació ocupacional, garantia juvenil
Tags: garantia juvenil
Tipus entrada al calendari: Programes Singulars
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 15 de maig de 2017 al dissabte 30 de setembre de 2017
Descripció

El programa SOC-LAB té com a objectiu la creació d’ocupació entorn a la recuperació de containers marítims.  Experiència pilot i singular, per a la promoció  de l’economia social i l’empoderament dels joves.
S'ofereix als participants la realització d'un itinerari que combina accions d'orientació i suport personalitzat, formació professionalitzadora i de competències clau, i/o pràctiques  en dos sectors clau:

 

  • Rehabilitació i Decoració com a sector amb manca de relleu generacional. On el mercat laboral demana professionals polivalents del mateniment (electricitat, fontaneria, pintura, fusteria, decoració). En aquest cas volem rehabilitar un contenidor de transport marítim (SOC) i instal·lar una cafeteria-teteria-llibreria donant servei a les nostres instal·lacions
  • Street-Food i Hostaleria: sector emergent a Barcelona que cal perfeccionar professionalment i amb gran sortida laboral, atractiu per al jove i amb una assimilació de continguts transferibles a totes les ofertes gastronòmiques. (complet)

 

 


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove