Esdeveniment de l'agenda

Freedom Prison

Temàtica activitat del calendari: Arts escèniques estranger
Tags: audiovisuals, estranger, música, teatre
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Altres
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dilluns 1 de febrer de 2016 al divendres 12 de febrer de 2016
Descripció

En el marc de Aarhus Capital Cultural Europea 2017, es desenvolupa el projecte Freedom Prison. Els aproximadament 130 artistes joves de diversos països europeus viuran i treballaran durant 10 dies en l'antiga presó de Horsens, Dinamarca, representant les seves pròpies produccions i participant en la creació del gran espectacle anomenat "Freedom Prison".

L'enfocament del projecte és la llibertat i la restricció, ja sigui en l'àmbit polític, artístic, humanitari o històric. Igualment, la sostenibilitat i la diversitat són aspectes integrats en el mateix.

Durant el 2016, cada companyia produirà un petit espectacle basat en una interpretació pròpia de les paraules "Freedom Prison". Els espectacles seran representats diverses vegades davant de públic a Faengslet en els dies anteriors al gran espectacle conjunt. Simultàniament, s'assajarà el gran espectacle conjunt, el qual serà representat durant els últims dos dies davant d'un públic de 8.000 persones cada nit.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.injuve.es/sites/default/files/2016/03/noticias/Freedom%20Pris...

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS:
Les companyies participants han de tenir un fort impacte visual i estar compostes per joves actors, músics, ballarins, performers, etc. d'entre 18 i 30 anys.

Localització i contacteKomedienhuset
Informació addicional: http://komediehuset.dk/side13815-cid-2403.html

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove