Esdeveniment de l'agenda

Formació internacional a Xipre amb La Vibria Intercultual: resolució de conflictes i educació per la pau

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, Europa, Formació, Pau, estranger
Tags: Erasmus, cursos, estranger, formació
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 12 de maig de 2018 al dissabte 19 de maig de 2018
Dates d'inscripció
Del dimarts 5 de desembre de 2017 al diumenge 1 de abril de 2018
Descripció

La Vibria Intercultural busca 2 participants per al curs de formació internacional "Educate Youth to Bridge Conflicts and Build Peace"!

Quan: 12 a 19 de maig de 2018

Temàtica: Aquesta formació està destinada al desenvolupament d’iniciatives de pau, resolució de conflictes i a crear i promoure una xarxa de treballadors juvenils, monitors, dinamitzadors… de diversos països.

Es treballaran diferents tipus de conflictes i situacions, i diferents metodologies per abordarles. Es posarà especial atenció a fomentar un debat constructiu sobre els conflictes recents a Europa i la cooperació en l’àmbit de la joventut. Això es farà mitjançant la promoció d’enfocaments no violents que condueixin a accions per a la consolidació de la pau i la promoció dels drets humans. D’altra banda, els joves líders discutiran la importancia de la participació dels joves en iniciatives de construcció de la pau.

Els formadors i experts convidats compartiran coneixements pràctics i teòrics sobre els temes, a través de sessions plenàries, debats, tallers, sessions de creativitat, exercicis interculturals i interactius i altres mètodes educatius no formals. L’essencia de la formació es basa en l’aportació de l’experiència per part dels participants. El projecte té com a finalitat promoure la resolució pacífica de conflictes, a partir d’un diàleg internacional. 

Llengua vehicular: Anglès (capacitat per interactuar i mantenir converses).

Qui pot participar? 2 participants majors de 18 anys, actius en treball juvenil o amb experiència prèvia en Erasmus+ o amb alguna vinculació amb el tema de la formació.

Països participants: Xipre, Armenia, Azerbaijan, Bosnia i Herzegovina, Dinamarca, Egipte, Israel, Grècia, Itàlia, Letònia, Romania, Georgria, UK, Ucraina, República Txeca, Lituania, Bielorusia

Cost: L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar: Omplir aquest formulari en anglès i, en cas de ser seleccionats, rebreu la confirmació al vostre e-mail.

Més informació: https://goo.gl/Ebt7EQ

Per qualsevol dubte: info@vibria.org

Localització i contacteLa Vibria Intercultural
Informació addicional: https://vibria.org/
Adreça electrònica de contacte: info@vibria.org

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.12.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove