Esdeveniment de l'agenda

Exposició “Dones. Afganistan”

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cooperació, dones, exposició, fotografia
Temàtica activitat del calendari: Exposició fotogràfica
Tipus entrada al calendari: Exposicions
Organitza: Generalitat Catalunya
Dates de realització
Del dimecres 29 de octubre de 2014 al diumenge 15 de febrer de 2015
Dates d'inscripció
Del dimecres 29 de octubre de 2014 al diumenge 15 de febrer de 2015
Descripció

L'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA) dóna a conèixer la difícil situació de la dona a l'Afganistan després de 13 anys de la caiguda del règim talibà en una exposició amb fotos de Gervasio Sánchez i textos de Mònica Bernabé, que es pot visitar a la primera planta del Palau Robert entre el 29 d'octubre i el 15 de febrer de 2015.

L'exposició itinerant "Dones. Afganistan", que comença el recorregut al Palau Robert, forma part del projecte que porta el mateix nom i que consta, a més de la mostra, d'un llibre de gran format i d'un espai de diàleg i conferències. L'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA) és l'entitat impulsora i coordinadora del projecte, l'Ajuntament de Barcelona finança el projecte, i la Generalitat col·labora en la seva difusió amb aquesta proposta expositiva.

L'autor de les fotografies és el fotògraf i periodista Gervasio Sánchez, especialitzat en conflictes armats. L'autora dels textos és Mònica Bernabé, única periodista de l'Estat espanyol que informa permanentment des de l'Afganistan.

La mostra posa de manifest que la violència contra les dones a l'Afganistan és una violència endèmica i estructural, un problema social potenciat per la guerra, l'existència d'una impunitat generalitzada al país, la falta d'educació, la instrumentalització de la religió i les lleis masclistes.

 

Font: Palau Robert. Generalitat de Catalunya

Informació complementària
Públic objectiu: 

Obert a tot el públic.

Localització i contactePalau Robert
Passeig de Gràcia, 107
08008 Barcelona
Barcelona
Telèfon: 93 238 80 91 / 92 / 93
Informació addicional: http://palaurobert.gencat.cat/ca/detall/article/2014_Dones_Afganistan

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.12.2014
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove