Esdeveniment de l'agenda

Estigues al dia de les condicions i els contractes laborals actuals

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: contractes laborals, taller
Tags: Orientació laboral, orientació jurídica
Organitza: Xarxa de PIJS de Barcelona
Dates de realització
Del divendres 1 de gener de 2016 al dijous 28 de gener de 2016
Descripció

Abans de signar un contracte, revisa totes les condicions!

L'Àrea de Drets Socials i Barcelona Activa proposen les activitatsBarcelona Treball Joves, emmarcades en el Pla de xoc contra l'atur juvenil

Tot un seguit d’activitats d'orientació i recerca de feina per a joves de 16 a 29 anys que busquen feina o volen millorar les seves habilitats i eines per accedir al mercat laboral.

En aquest sentit, el PIJ Gràcia oferirà el dijous, 28 de gener a les 19 h la xerrada “Estigues al dia de les condicions i els contractes laborals actuals”.

Coneixes els aspectes legals que afecten una relació laboral entre la persona treballadora i l’empresa? Saps tot el que cal sobre les diferents modalitats de contractes de treball, el salari, els convenis col•lectius i altres condicions laborals? Amb aquesta activitat obtindràs la informació necessària per entrar al món laboral duna manera satisfactòria i signar així un contracte laboral amb totes les garanties legals.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Per a més informació del programa pots entrar al web de Barcelona Treball Joves.

On: PIJ Gràcia

Dia: dijous, 28 de gener

Hora: 19 h


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.01.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove