Esdeveniment de l'agenda

Estades solidàries a Grècia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Immigració, Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: migració, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 24 de maig de 2019 al diumenge 30 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 24 de maig de 2019 al diumenge 30 de juny de 2019
Descripció

La Fundació ACSAR duu a terme des del 2016 un Projecte Socioeducatiu i de Recuperació emocional per acompanyar a les persones refugiades que es troben en una situació d’impasse encallades a Grècia. En el marc d’aquest projecte es realitzen les estades de voluntariat i cooperació tècnica, amb l’objectiu d’oferir un servei d’atenció social i educacional a les persones refugiades i d’enfortir les capacitats de les organitzacions locals. El voluntariat s’integra a l’equip que treballa en l’atenció directe a les persones refugiades, a través del disseny i la realització d’activitats formatives, d’acompanyament i relacionals. Aquestes es concreten de diferent manera en funció del grup objectiu i de la finalitat de les activitats/talleres. Les activitats es dissenyen de forma participativa amb les persones refugiades.

Les estades tenen lloc a entorns urbans, donant suport a les persones refugiades situades allà on són presents. Es realitzen en apartaments, centres, o als camps de persones refugiades gestionats per ONGs locals i les administracions públiques associades amb la Fundació ACSAR.

Aquesta edició de les estades solidàries es realitzarà fins a setembre 2019. Cal presentar la candidatura com a mínim 2 mesos abans de les dates del desplaçament desitjades.

Requisits:
Ser major d’edat.

La llengua de treball és el català i l’anglès.

Es valorarà:
Formació en Treball social, Educació Social, Pedagogia, Educació primària i estudis afins. Experiència en organització i gestió d’activitats de lleure. Els coneixements d’àrab i farsi són especialment valorats.

Període mínim del voluntariat: un mes.

Per tal de presentar la candidatura, cal enviar el CV i una carta de motivació (adreça electrònica on fer l'enviament: facsar@fundacioacsar.org).

Més informació: http://www.fundacioacsar.org/ca/noticies/v/115


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove