Esdeveniment de l'agenda

Escola d'estiu dels drets de les minories mundials a Budapest

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cursos, drets, estiu, formació
Temàtica activitat del calendari: Drets humans, Formació, estranger
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dilluns 16 de juliol de 2018 al dissabte 21 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 22 de febrer de 2018 al dilluns 19 de març de 2018
Descripció

El Lantos Institut Tom (TLI) i la Universitat Nacional de Serveis Públics (NUPS), en cooperació amb la Middlesex University de Londres (MU) estan organitzant el sisè curs d'estiu internacional sobre els drets de les minories, amb un enfocament especial en el paper de les normes i institucions del corrent esforços per protegir els drets de les minories.

L'Escola d'Estiu acollirà 30 participants de tot el món i oferirà un espai per discutir temes rellevants relacionats amb les minories amb els principals experts i professionals en el camp del dret internacional dels drets humans, les ciències polítiques, relacions internacionals, economia i periodisme.

L'Escola d'Estiu serà organitzada per la Facultat d'Estudis Internacionals i Europeus del NUPS, situada a Ludovika tér 2, Budapest, Hongria, a prop del centre de la ciutat.

 

Perfil dels participants:

- MA i estudiants de doctorat que vulguin adquirir competència personal per a les seves futures carreres acadèmiques o professions;
- Funcionaris públics, responsables de la presa de decisions, professors d'educació superior i periodistes interessats en gestió de la diversitat, polítiques d'igualtat, drets de les minories, resolució de conflictes ètnics i dret internacional rellevant;
- Membres d'organitzacions de la societat civil, professionals;
- Persones interessades en les teories actuals i la formació avançada en matèria de protecció de les minories.
- Es requereix un nivell alt d'anglès.

Quota de participació: 150 euros. Cobreix matrícula, allotjament, manutenció i esdeveniments culturals. El suport financer està disponible per a un nombre limitat de participants. Trobeu els detalls a continuació.

Suport Financer: hi ha disponible un petit nombre de beques completes dels països membres del Consell d'Europa per cobrir la quota de participació i els costos de viatge a Budapest. També hi ha beques parcials per cobrir la quota de participació (matrícula, allotjament, manutenció i esdeveniments culturals). Les despeses de viatge a Budapest no estan cobertes per les beques parcials.

Els sol·licitants de beques han de tenir:

- interès en el camp;
- motivació per millorar les seves competències;
- plans per a futures activitats o una carrera que utilitzi els coneixements, contactes i habilitats adquirides.

L'allotjament i els àpats s'ofereixen al mateix lloc.

Inscripció: ompliu el formulari de sol·licitud, deseu-lo amb el següent nom: 22018GMRSS_[cognom_nom}, i envieu-lo a gmrss@tomlantosinstitute.hu. 

Data límit: divendres 19 de març del 2018, a les 9.00h CET. Els sol·licitants seran notificats abans del divendres 6 d'abril del 2018.

 

Més informació i formulari d'inscripció: https://goo.gl/nAW1DT


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.02.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove