Esdeveniment de l'agenda

Es busquen voluntaris per TEDxMadrid 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Cultura, TED Madrid 2017, voluntaris
Tags: cultura
Tipus entrada al calendari: Voluntariat cultural
Organitza: Organització Empresarial
Dates de realització
Del dijous 31 de agost de 2017 al dissabte 2 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dimecres 30 de agost de 2017
Descripció

Directes al gra: vols ser un dels voluntaris que farà possible la propera edició de TEDxMadrid? La llista està ja completa però hem volgut que altres cinc persones que ho desitgin de debò puguin viure aquesta experiència per cortesia de blue BBVA. Ets tu un d'ells?

Si tens lliure del 31 d'agost al 2 de setembre, ja compleixes amb el primer requisit per ser voluntari blue BBVA en TEDxMadrid 2017. Ets major d'edat però tens menys de trenta anys? Si has respost afirmativament, estàs encara més a prop…

És igual de quina part de la Península siguis, ja que nosaltres ens encarregarem del transport i de l'allotjament mentre estiguis a la capital (TEDxMadrid 2017 se celebrarà un any més en Escorxador Madrid).

A partir d'aquí, solament has d'apuntar-te a través d'aquest formulari i rematar-ho amb un bonic text en el qual ens expliquis quins són les teves veritables motivacions per voler ser voluntari en un esdeveniment com a est. Els textos que més ens convencin seran els que es portin una de les cinc places :-)

No fa falta que tinguis la ploma d'un gran escriptor; el que més valorarem serà l'entusiasme, les ganes de treballar en equip i la il·lusió per viure des de dins i en primera persona una jornada en la qual idees de ciència, tecnologia, medi ambient i economia se sumen a l'art i a l'humor.

El voluntari de TEDxMadrid és crucial en la preparació i desenvolupament de la cita. No són moltes hores però el treball és intens, encara que molt gratificant. Per a més detalls sobre quins serien les teves tasques, et recomanem que llegeixis TEDxMadrid a través dels ulls d'una voluntària.

 

FONT: Blue BBVA

 

AVÍS: Les dates d'inscripcció són orientatives. Per a més informació contactar amb l'organització.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove