Esdeveniment de l'agenda

Emergentes, 6º Trobada Internacional de Joves Creadors Arts Escèniques

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Art, Arts escèniques, trobada
Tags: art, teatre
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Dates de realització
Del dilluns 2 de gener de 2017 al dimarts 28 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 27 de juliol de 2017 al diumenge 30 de juliol de 2017
Descripció

EMERGENTES – Trobada Internacional de Joves Creadors en les Arts Escèniques neix l'any 2012 com un punt de trobada de companyies joves de diferents països que es troben en la cerca d'un llenguatge contemporani i propi.

L'objectiu principal era crear una Trobada Internacional que permetés la creació de xarxes professionals entre creadors joves de diferents parts del món, amb diferents realitats socials i diferents formes d'expressió del fet escènic.

EMERGENTS – 6º Trobada Internacional de Joves Creadors en les Arts Escèniques de Mairena del Alcor se celebrarà entre els dies 27 al 30 de juliol de 2017.

La Trobada engloba diferents modalitats escèniques: teatre, performance, dansa, música, clown, perfopoesía o circ entre uns altres. La majoria dels espectacles seran programats a l'aire lliure, tant en recintes tancats com al carrer. Es valoraran positivament els espectacles que puguin dur-se a terme al carrer. El 80% de la companyia haurà d'estar compost per joves d'entre 18 i 35 anys.

Data límit: 28 de febrer.

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove