Esdeveniment de l'agenda

El BE Festival (Birmingham) obre la convocatòria per a nous talents de les arts escèniques

Tags: audiovisuals, cinema, concurs, cultura, estranger, festival, teatre
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: premis i concursos a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Música i Dansa
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dijous 8 de desembre de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016 a les 23:00
Descripció

La vuitena edició del BE FESTIVAL (Birmingham) obre la convocatòria per tal que els nous talents del teatre, la dansa, el circ, la comèdia, la música i les arts visuals puguin gaudir d'una setmana compartint experiències, creant xarxes i mostrant al públic internacional els seus projectes al Birmingham Repertory Theatre (REP) entre el 4 i el 8 de juliol de 2017. L'esperit del festival és crear peces que puguin creuar fronteres lingüístiques, culturals i artístiques i que inspirin gent de totes les nacionalitats. 

Es poden presentar projectes ja acabats o encara en desenvolupament. Les propostes no podran superar els 30 minuts de durada. A les companyies seleccionades se'ls cobriran les despeses de viatge, d'allotjament, de dietes, de transport a Birmingham i una petita quantitat per a adaptar la peça al format del festival. També disposaran d'accés gratuït a tota la programació d'espectacles, tallers, conferències i oportunitats per al desenvolupament professional. 

Font: Informajoven.org

Localització i contacteBe Festival
Birmingham
Informació addicional: http://befestival.org/get-involved/how-to-apply/

Etiquetes: , , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove