Esdeveniment de l'agenda

DanceWEB - Programa Europeu de Beques per a Dansa Contemporània

Tags: art, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Dansa, dansa contemporània
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del diumenge 3 de desembre de 2017 al divendres 15 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 3 de desembre de 2017 al divendres 15 de desembre de 2017
Descripció

El Programa de Beques ofereix a 65 joves ballarins professionals, preferiblement d'entre 22 i 30 anys, la possibilitat de participar a un programa intensiu de capacitació multinacional.

El Programa és una residència de 5 setmanes que tindrà lloc de l'11 de juliol al 15 d'agost de 2018 a Viena en el marc del festival ImPulsTanz. El programa es centra en l'intercanvi d'idees i coneixements, la formació contínua i la trobada amb artistes de renom internacional reunits a Viena en ImPulsTanz.

Una beca inclou entrenament individual per tutors artístics, participació en els projectes de recerca i en els tallers de tècnica, admissió a totes les presentacions de ImPulsTanz, intercanvi d'idees i contacte amb els entrenadors i coreògrafs internacionals i allotjament a Viena durant el període del programa de beques.

Data límit: 15 de desembre 2017.

Més informació: https://goo.gl/nLKKs9


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.12.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove