Esdeveniment de l'agenda

Curs online | Coneix tots els recusos europeus al teu abast

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs online, programes europeus
Tags: Programes Europeus, cursos, europa, formació online
Organitza: Empresa Privada
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al divendres 16 de juny de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 16 de juny de 2017
Descripció

La consultora especialitzada en fons euopeus realitza la 7ª edició del curs de formació online per a donar a conèixer els programes i mecanismes de finançament que la Unió Europea posa a disposició per al període 2014 – 2020 i alhora oferir una visió global de l'estructura i distribució dels fons europeus i conèixer els mecanismes a través dels quals es distribueixen.

El curs va dirigit a tècnics/es i treballadors/es d'organitzacions i institucions (ajuntaments, diputacions, cambres de comerç, governs regionals, fundacions, associacions, ONGs, etc.), a responsables i tècnics de projectes i programes euopeus i a estuiants universitaris i post universitaris que vulguin treballar en l'àmbit de la projectació euopea. No es requereix experiència prèvia en projectes. 

El curs està dividit en 7 mòduls (6 teòrics i 1 pràctic) de diferents temàtiques per un total de 115 hores. Els mòduls es poden cusar també per separat. 

El curs començarà el dia 13 de febrer i s'allargarà fins el 16 de juny de 2017. El preu del curs sencer és de 420€, mentre que el de cada mòdul per separat és de 120€.  

Localització i contacteLocal Europe
Telèfon: 96 329 59 99
Informació addicional: http://www.fondoseuropeos.eu/uploads/documentos/Curso%20online_CONOCE%20todos%20...

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove