Esdeveniment de l'agenda

Curs de formació "Tuning in to Learning and Youthpass" a Itàlia

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Curs, Formació, aprenentatge, estranger, treball juvenil
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cursos, estranger, formació, mobilitat europea
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Dates de realització
Del dilluns 19 de febrer de 2018 al dissabte 24 de febrer de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de novembre de 2017 al dimecres 15 de novembre de 2017
Descripció

El curs té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la qualitat en el treball juvenil, centrant-se en l'aprenentatge. El marc del curs és el procés Youthpass que ajuda a reforçar el procés d'aprenentatge en les activitats juvenils i ressaltar els resultats de l'aprenentatge.

Durant el curs de formació, es consideraran els projectes Erasmus + Joventut en Acció, així com el concurs de treball juvenil més ampli, proporcionant suport pràctic per facilitar l'aprenentatge en activitats de treball juvenil, basat en el concepte del procés Youthpass.

El curs està dirigit a joves treballadors, formadors, líders juvenils, mentors, entrenadors, tots interessats ​​a desenvolupar la qualitat del seu treball juvenil en termes de suport a l'aprenentatge. Els participants han de provenir dels països del Programa Erasmus + i els països socis veïns de la UE (Albània, Algèria, Armènia, Azerbaidjan, Belarús, Bòsnia i Hercegovina, Egipte, Geòrgia, Israel, Jordània, Kosovo, Líban, Líbia, Moldova, Montenegro, el Marroc, Palestina, Federació de Rússia, Sèrbia, Síria, Tunísia, Ucraïna).

Dates: 19-24 de febrer de 2018

Data límit inscripció: 15 de novembre de 2017, 24:00 CET.

Més informació: https://goo.gl/3UMHEq


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.11.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove