Esdeveniment de l'agenda

Curs "Comunicació digital per a la transformació social UOC-SETEM"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Curs, transofrmació social, universitat
Tags: cursos, universitat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Dates de realització
Del dilluns 18 de juliol de 2016 al dimecres 19 de octubre de 2016
Descripció

Internet ha revolucionat el poder de la ciutadania per expressar-se, organitzar-se, exigir i generar canvis socials. En aquesta "nova democràcia digital" i en una època de grans transformacions, els professionals de la comunicació tenim el deure i el repte d'aprendre a viure en aquesta nova vida digitalitzada, sense oblidar que convivim amb el món analògic i els mitjans massius.

Així, han nascut noves formes de lluita i de revolucions, gestades a partir de l'organització de la població en la mateixa xarxa. En els últims anys, la silenciada revolució islandesa, la celebrada primavera àrab i els moviments com el 15M i Occupy han confirmat l'ascensió de noves formes d'acció política en xarxa. S'ha parlat de wikiRevolucions, twitRevolution, Revolució 2.0... Però totes tenen el tret comú d'haver utilitzat la xarxa per organitzar-se i lluitar per a un canvi social.

Els moviments socials, les ONG i les entitats del tercer sector han d'impregnar-se d'aquest nou paradigma per realitzar campanyes i estratègies comunicatives d'èxit.

Aquest curs vol oferir un ampli coneixement del paradigma comunicatiu actual i proporcionar les eines necessàries per dissenyar estratègies i implementar projectes de comunicació on line d'èxit per a la transformació social.

Crèdits: 15 ECTS
Inici: 19 d'octubre 2016
Títol: Comunicació digital per a la transformació social UOC-SETEM
Idioma: castellà

Font: UOC

Localització i contacteInformació addicional: http://estudis.uoc.edu/ca/masters-postgraus-especialitzacions/especialitzacio/co...

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove