Esdeveniment de l'agenda

Curs "Com augmentar l'efectivitat en el treball amb fons europeus. La gestió de contractes"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: cooperació, fons europeus, gestió
Tags: cooperació, cursos
Tipus entrada al calendari: Gestió/planificació/avaluació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 8 de maig de 2017 al dijous 11 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 8 de maig de 2017 al dijous 11 de maig de 2017
Descripció

La Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament-Espanya organitza el curs "Com augmentar l'efectivitat en el treball amb fons europeus. La gestió de contractes", amb el suport de l'Obra Social “la Caixa”, per tractar la gestió de contractes europeus. La seva finalitat és millorar la capacitat del personal tècnic directament implicat i/o interessat als programes de cooperació al desenvolupament finançats per la UE.

En particular, la formació se centrarà en els següents aspectes: normativa financera i elegibilidad; responsabilitats; comunicació i visibilitat de la UE; modificacions i esmenes; adquisicions; presentació d'informes i pagaments; auditoria i tancament i justificació.

Curs de nivell mitjà-avançat. Es requereix coneixement de la tramitació de subvencions amb la UE. Per les característiques d'aquest finançador i els seus requisits contractuals, gran part dels documents es manegen en anglès (fonamentalment) o francès. Encara que alguns dels quals es proporcionaran en el curs estaran en castellà, és possible que uns altres que vénen directament de la Comissió Europea només estiguin traduïts en algun d'aquests dos idiomes.

Durada: 16 hores (16-17/05/2017)

Data límit inscripció: 11/05/2017

Preu: 35 €/60 €.

Més informació: http://bit.ly/2nG62K6

Inscripció: http://bit.ly/2qRgM7j


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove