Esdeveniment de l'agenda

Convocatòria específica de propostes: Carta Erasmus d'Educació Superior

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Carta Erasmus+
Tags: Erasmus, estranger, europa, instituts, universitat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Altres
Dates de realització
Del diumenge 1 de març de 2015 al dijous 30 de abril de 2015
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de març de 2015 al dijous 30 de abril de 2015
Descripció

La Carta Erasmus d'Educació Superior (ECHE) constitueix un marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que tot centre d'educació superior podrà dur a terme en el marc del Programa Erasmus+.

Els centres d'educació superior sitats en un dels països que s'ennumeren a continuació hauran de comptar amb una Carta Erasmus d'Educació Superior per a sol·licitar i poder participar en la mobilitat personal vinculada a l'aprenentatge i/o en la col·laboració en matèria d'innovació i bones pràctiques en el marc del Programa.

Els centres d'educació superior sitats en altres països no necessiten la Carta Erasmus i el marc de qualitat s'estableix mitjançant acords interinstitucionals entre els centres d'educació superior. La Carta es concedeix per tota la durada del Programa Erasmus+. L'execució de la Carta serà objecte de seguiment i la vulneració de qualsevol dels seus principis i compromissos podrà donar lloc a la seva retirada per part de la Comissión Europea.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
El formulari de sol·licitut en línia, degudament completat, ha de presentar-se online abans de les 12.00 hores (hora de Brussel·les) del 30 d'abril de 2015.
La data indicativa de publicació dels resultats dels procediments de selecció és el 31 d'octubre de 2015.

MÉS INFORMACIÓ: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ES/TXT/?uri=uriserv:OJ.C_.2015.07...

Font: Eur-lex

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS

Podran sol·licitar una Carta Erasmus d'Educació Superior els centres d'educació superior sitats en algun dels següents països:

- Els Estats membres de la Unió Europea.

- Els països de l'AELC/EEE (Islàndia, Liechtenstein, Noruega), Macedònia i Turquia.

Les autoritats nacionals designaran entre els sol·licitants dels seus territoris respectius els centres d'educació superior que es considerin elegibles per a participar en la mobilitat personal vinculada a l'aprenentatge i en la col·laboració en matèria d'innovació i bones pràctiques en el marc del Programa Erasmus+.

Localització i contactePrograma Erasmus+
Informació addicional: http://ec.europa.eu/erasmus-plus

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.03.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove