Esdeveniment de l'agenda

Convocatòria de l'obra social la Caixa per a projectes culturals d'impacte social

Tipus entrada al calendari: Adreçades a entitats
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Cultural, col·lectius de risc
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 6 de juny de 2012 a les 00:01 al dimarts 26 de juny de 2012 a les 14:00
Descripció

L'obra social "la Caixa" ha obert la convocatòria d'ajuts per a projectes culturals que afavoreixin l'ús de l'art i la cultura com a instruments d'intervenció i transformació social.

La convocatòria s'adreça a entitats culturals i a artistes, tant individuals com col·lectius, que presentin un projecte amb l'objectiu d'incidir en col·lectius de risc o especialment vulnerables. També hi tenen cabuda els projectes de creació comunitària que fomentin l'accés a la cultura a través de la participació i que contribueixin al desenvolupament de barris i grups socials.

Els ajuts compten amb dues línies d'actuació prioritàries:

1.Promoure activitats vinculades a les arts plàstiques, la fotografia, la música, la literatura i les arts escèniques com a recurs de desenvolupament personal i d'inclusió social.
2.Fomentar el paper actiu dels col·lectius participants i dels professionals del món de la cultura en activitats de caràcter social.

Localització i contacteInformació addicional: http://obrasocial.lacaixa.es/ambitos/convocatorias/arteparalamejorasocial_es.htm...
Fitxers adjunts
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.05.2012
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove