Esdeveniment de l'agenda

Contractes CSIC joves en Garantia Juvenil

Organitza: Administració Pública
Tags: atur juvenil, garantia juvenil, investigació
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: CSIC, Investigació, contractes, garantia juvenil
Tipus entrada al calendari: Ofertes de treball
Dates de realització
Del divendres 27 de novembre de 2015 al dimarts 15 de desembre de 2015
Descripció

Període d'inscripció del 27/11/2015 al 15/12/2015

Convocatòria d'un procés selectiu per a la formalització de 210 contractes de treball en la modalitat de pràctiques, distribuïts de la següent forma:

  • Grup Professional I: 33 de Titulat Superior de Gestió i Serveis Comuns i 63 de Titulat Superior d'Activitats Tècniques i Professionals.
  • Grup Professional 2: 4 de Titulat Mitjà de Gestió i Serveis Comuns i 8 de Titulat Mitjà d'Activitats Tècniques i Professionals.
  • Grup professional 3: 12 de Tècnic Superior de Gestió i Serveis Comuns i 90 de Tècnic Superior d'Activitats Tècniques i Professionals.

Amb destinació en algun dels instituts, centres o unitats orgàniques de l'organització central del CSIC, amb la finalitat de millorar la formació i l'ocupabilitat dels destinataris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Per poder participar en el procés selectiu hauran de complir-se, en la data de terminació del termini de presentació d'instàncies i al moment de la formalització del contracte, els següents requisits, entre uns altres:

  • Tenir la nacionalitat espanyola.
  • Ser nacional d'algun dels Estats membres de la Unió Europea.
  • Estar en possessió de la titulació acadèmica concreta, tant en l'especialitat com en el nivell/grau de la mateixa, que s'exigeixi per a cada contracte d'acord amb el que es disposa en l'Annex I.
  • Estar inscrit en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Més informació

Presentació de sol·licituds: del 27 de novembre al 15 de desembre de 2015, excepte per les sol·licituds presentades a través d'oficines de correus o presencialment en algun registre general en les Comunitats Autònomes d'Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Castella-la Manxa, Castella-Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, Múrcia, La Rioja, Ciutat de Ceuta i Ciutat de Melilla, que serà el dia 16 de desembre de 2015.

Consultes: garantia_juvenil@csic.es

La distribució per categories professionals i àrees, la titulació exigida per a cada plaça, la descripció de les tasques a realitzar d'acord amb els plans de formació dissenyats pels centres i instituts, així com el repartiment per centres en províncies i comunitats autònomes és el que figura com a Annex I de la convocatòria.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.11.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove