Esdeveniment de l'agenda

Concurs Reporters a la Xarxa 2016-2017

Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Periodisme, Tecnologia, audiovisuals, concurs
Tags: TIC, audiovisuals, concurs, tecnologia
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 26 de setembre de 2016 al divendres 17 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 26 de setembre de 2016 al divendres 17 de febrer de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 26/09/2016 al 17/02/2017

El concurs Reporters a la Xarxa 2016-2017 d'Obra Social Ibercaja és una proposta d'àmbit nacional creada amb la finalitat de fomentar l'interès dels estudiants per la ciència, la tecnologia i l'educació financera.

Reporters a la Xarxa té dues àrees temàtiques: ciència-tecnologia i educació financera, i dues modalitats: article escrit i peça audiovisual curta (vídeo). Els alumnes interessats podran optar per participar en una de les temàtiques o en ambdues i poden fer-ho usant una de les modalitats o ambdues. Per tant, un alumne podria participar fins a en quatre obres de diferent temàtica i modalitat.

Objectius:

  • Complementar la formació i l'educació dels alumnes participants a través de l'ús i maneig de les Tecnologies de la Informació i Comunicació-TIC.
  • Incentivar i entrenar als estudiants en la labor de recerca, individual o en equip, i en la cerca de la informació, dels coneixements i conceptes necessaris per dur a terme un treball de divulgació.
  • Millorar la destresa de l'alumne en l'ús d'Internet com a font d'informació útil per als seus estudis curriculars i altres coneixements que complementin la seva formació acadèmica.

Requisits

Podran participar tots els estudiants d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius (edat límit 20 anys) de centres educatius espanyols, coordinats per un professor del seu centre.

Dotació

Article escrit: per als treballs guanyadors, a més d'un diploma acreditatiu, es concediran els següents guardons independentment del nombre d'autors. Batxillerat i Cicles Formatius: premi per valor d'1.000 euros. ESO: premi per valor d'1.000 euros Peça audiovisual curta (vídeo): per als treballs guanyadors, a més d'un diploma acreditatiu, es concediran els següents guardons independentment del nombre d'autors. Premi per valor d'1.000 euros. Els professors coordinadors dels treballs premiats rebran una gratificació en efectiu en reconeixement al seu interès i dedicació.

Més informació aquí.


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove