Esdeveniment de l'agenda

Concurs Literari: Lletres Joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Literatura, Música, concurs
Tags: literatura, música, premis
Tipus entrada al calendari: Literatura
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimarts 22 de març de 2016 al divendres 15 de abril de 2016
Descripció

L’Ateneu L’Harmonia, la dinamització del Recinte Fabra i Coats , el col·lectiu The Modern Soul Academy i l’Espai Jove Garcilaso organitzen la 1ª edició del Concurs Lletres Joves de Sant Andreu.

El proper 23 d’abril es farà l’entrega de premis juntament amb una mostra de dansa urbana i concert de rap.

És una competició literària per a joves. La temàtica i  l’idioma és lliure i l’única condició és que el text ha de ser de creació pròpia. Els i les participants es dividiran per grups d’edat i per categories:

Grup A (de 12 a 16 anys) i Grup B (de 17 a 21 anys)

  • A.1 / B.1 – Poesia Urbana
  • A.2 / B.2 –  Relat Breu
  • A.3 / B.3 – Lletra de Rap

1. Poesia Urbana: La persona participant presentarà una obra poètica estructurada en versos elaborada amb la mètrica i la rima que l’autor/a desitgi. L’extensió màxima serà d’ 1 pàgina, Din A-4.

2. Relat Breu: La persona participant presentarà un text propi, de temàtica lliure, escrit en prosa. L’extensió màxima dels textos no han de superar les pàgines.

3. Lletra de Rap: la persona participant haurà d’escollir una de les tres bases instrumentals. (Les podeu consultar a aquest mateix esdeveniment) L’autor o autora haurà de presentar la lletra de la cançó.

Com participar:

Del 22 de març al 15 d’abril, caldrà enviar un e-mail a lletresjoves@gmail.com  indicant el teu interès en participar del concurs juntament amb la teva lletra de poesia, prosa o rap, en format PDF, o apropan-te per entregar-ho imprès en mà a:

– Ateneu L’Harmonia: C. Sant Adrià,20 (Recinte Fabra i Coats).

– Espai Jove Garcilaso: C. Garcilaso, 103.

Més informació i bases del concurs aquí.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.03.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove