Esdeveniment de l'agenda

Concurs per a joves escriptors: articles sobre la UE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Erasmus, Europa, Periodisme, Unió Europea, concurs
Tags: Erasmus, Unió Europea, concurs, europa
Tipus entrada al calendari: Europa
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dilluns 6 de març de 2017 al dilluns 20 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de març de 2017 al dilluns 20 de març de 2017
Descripció

Amb el tema el 30è aniversari del programa Erasmus, la Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona convoquen la 10a edició del Concurs d'articles sobre la Unió Europea. El concurs s'adreça a joves de fins a 30 anys, universitaris, llicenciats o graduats recentment.

Els participants han d'escriure un article sobre el programa Erasmus en qualsevol de les dues categories proposades: opinió i informació. Poden presentar-se textos en català, castellà, anglès i francès; i en qualsevol gènere periodístic (notícia, reportatge, entrevista, crònica...).

Els treballs hauran de ser lliurats abans de les 24:00h del 19 de març de 2017, preferiblement per correu electrònic, fent-hi constar com a assumpte "CONCURS PERIODÍSTIC", a: comm-bcn-concurs@ec.europa.eu

En el missatge s'haurà de fer constar el nom i cognoms de l'autor, el seu DNI, les seves dades de contacte i la facultat i universitat on s'està matriculat o d'on s'és llicenciat o graduat. Els treballs també es poden lliurar en paper, incloent-hi l'esmentada informació, dins d'un sobre tancat amb el títol "CONCURS PERIODÍSTIC", a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

Els articles guanyadors seran publicats a El Punt Avui i els seus autors podran participar en un viatge de periodistes a Brussel·les.

Consulta les bases del concurs: http://bit.ly/2n3GZN6

Més informació: http://bit.ly/2n3LWWb


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove