Esdeveniment de l'agenda

Concurs internacional de disseny John Dyson

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Enginyeria, concurs, disseny, disseny de producte, disseny industrial, sostenibilitat
Tags: concurs, disseny
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 8 de maig de 2017 al dijous 20 de juliol de 2017
Descripció

El James Dyson Award és un concurs internacional de disseny amb l'objectiu de recolzar la propera generació d'enginyers. Ho organitza la Fundació James Dyson, com a part de la seva missió d'acostar als joves al món del disseny i l'enginyeria.

Objectiu: Dissenya alguna cosa que resolgui un problema. Busquen dissenyadors que pensin de forma diferent per crear productes que funcionin millor, prototips que funcionin, productes que tinguin un propòsit pràctic, que siguin comercialment viables i que hagin estat dissenyats pensant en la sostenibilitat.

Requisits:
Estudiants universitaris de disseny de producte, disseny industrial i enginyeria (o llicenciats fa no més de 4 anys).
Les candidatures poden ser individuals o grupales. En el cas de les candidatures grupales, almenys un membre de l'equip ha de ser estudiant (o haver obtingut el títol universitari fa no més de 4 anys) de disseny de producte, disseny industrial o enginyeria. Aquest membre de l'equip haurà de registrar-se com a "Líder del grup" durant el procés de registre. Els altres membres del grup han de ser estudiants universitaris (o llicenciats fa no més de 4 anys). Tots els estudiants, tant els que participen individualment com els quals participen en grup, han d'aportar un certificat universitari.

Més informació: jamesdysonaward.org

Localització i contacteDyson Spain, S.L.U.
C/ Velázquez, 140-3º
28006 Madrid

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove