Esdeveniment de l'agenda

Concurs Internacional d'Arts Plàstiques de Chelsea

Temàtica activitat del calendari: Art, Arts plàstiques, concurs
Tags: art, concurs
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del divendres 3 de febrer de 2017 al dimecres 30 de agost de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al dimarts 21 de febrer de 2017
Descripció

El Concurs Internacional d'Arts Plàstiques de Chelsea busca la promoció de les arts, i el descobriment i l'exposició de nous talents. Per tant el CIFAC continua la seva tradició de guardonar als artistes seleccionats, oferint premis destinats a donar als artistes una valuosa exposició per promoure el creixement de la seva carrera i augmentar el reconeixement de la mateixa.

Premis: els premis de l'edició d'aquest any estan valorats en més de US$70.000 (dòlars nord-americans). A més de premis en efectiu, existeixen altres premis que inclouen la participació en una exposició col·lectiva, publicacions en una revista i valuoses oportunitats de promoció amb relacions públiques. Una percentatge dels guanys de les vendes en la galeria serà donat a la Children’s Heart Foundation.

Inscripcions: de l'1 al 21 de Febrer del 2017. Els resultats s'anunciaran el 20 de Març del 2017, amb l'exhibició dels participants programada entre el 19 al 30 d'Agost del 2017.

Bases del concurs i les condicions per participar: http://bit.ly/2jKnEhL

Per a qualsevol altre tipus d'informació, pots contactar amb l'organització del concurs en el correu electrònic competition@agora-gallery.com .


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove