Esdeveniment de l'agenda

Concurs #Friends4Europe: participa-hi i guanya un interrail per a dues persones!

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Interrail, concurs, fotografia, premi, viatjar
Tags: concurs, europa, fotografia, premis, viatjar
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del diumenge 7 de maig de 2017 al diumenge 14 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 7 de maig de 2017 al diumenge 14 de maig de 2017
Descripció

Fes-te una foto amb els teus #Friends4Europe i guanya un Interrail per a dues persones!
Fent un viatge, d'Erasmus o al cafè de sota casa teva. Segur que has tingut ocasió de fer-te amic d'algú d'un altre país de la #UE.

Participa en el concurs penjant una foto amb els teus #Friends4Europe. L'autor de la millor foto guanyarà un bitllet d'Interrail doble i els dos finalistes una càmera instantània, Instax.

 

QUI HI POT PARTICIPAR: Pots presentar-te a aquest concurs si tens 18 anys o més, ets resident a la UE i comptes amb un perfil real a Facebook o Instagram.

COM PARTICIPAR-HI: Pots participar-hi a través d'Instagram o Facebook.

- Per participar-hi a través d'Instagram:

1. Penja una foto amb l'etiqueta #Friends4Europe
2. Menciona la @ComissioEuropea
3. Segueix la @ComissioEuropea!

- Per participar-hi a través de Facebook:

1. Accedeix a la pàgina de Facebok de la Comissió https://www.facebook.com/comissioeuropeabcn, segueix-nos i entra a l'aplicació del concurs.
2. Publica la foto a la pestanya del concurs
3. Per aconseguir vots, comparteix l'adreça on hi ha la teva foto amb els teus amics de Facebook fent servir el botó "compartir" que apareix al costat de la foto.

TEMÀTICA: El tema del concurs és “Amics per Europa” i s'utilitzarà el hashtag #Friends4Europe. Els usuaris han de fer-se una fotografia amb un o diversos amics d’una manera original i compartir-la a Instagram amb l'etiqueta #Friends4Europe o pujar-la a la pàgina de Facebook de la Representació de la Comissió Europea (http://www.facebook.com/comissioeuropeabcn) per mitjà de l'aplicació destinada a aquesta funció. S'admetran imatges originals en les quals hi apareguin els autors o d’altres persones però sempre indicant-ne l’auditoria; la foto ha de ser original, lliure de drets i ha de comptar amb el consentiment de la persona o persones que apareixen en la imatge.

PREMI: El guanyador del primer premi, seleccionat per un jurat de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona entre les fotos amb 20 o més vots o likes, serà obsequiat amb un bitllet d'Interrail per a dues persones valorat en aproximadament 301 euros cada bitllet. El guanyador i l'acompanyat tindràn que ser menors de 28 anys per poder accedir aquest biltet d'interail. Els autors de les fotografies que quedin en segon i tercer lloc rebran una càmera instantània Instax valorada amb 70 €. La Representació de la Comissió Europea a Barcelona contactarà directament mitjançant correu electrònic o missatge intern d'Instagram amb els guanyadors. Els concursants tindran un termini màxim de 3 dies per contestar i en cas de no fer-ho es considerarà el premi com a rebutjat i s'atorgarà al següent millor classificat.

DATA DE PRESENTACIÓ: Aquest concurs estarà vigent per a la recepció de fotografies del dilluns 10 d'abril fins al dimarts 9 de maig de 2017. El període de votacions a la pàgina de Facebook de la Representació romandrà obert fins el 14 de maig.


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove