Esdeveniment de l'agenda

Concurs ERASMUS+ 30 Years Story

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Erasmus +, Europa, concurs, premis, programes europeus
Tags: Erasmus, Estudiar a l'estranger, Programes Europeus, Unió Europea, Voluntariat a l'estranger, europa, premis, pràctiques a l'estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dilluns 10 de abril de 2017 al dissabte 15 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 10 de abril de 2017 al dissabte 15 de abril de 2017
Descripció

Per celebrar el 30 aniversari d'Erasmus +, la Comissió Europea ha posat en marxa el concurs ERASMUS+ 30 Years Story.

El concurs està obert a persones i organitzacions que han participat en el programa Erasmus + o els seus predecessors, incloent les activitats Erasmus des de 1987, així com Sòcrates, Sòcrates II, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig, Lifelong Learning Programme, Erasmus Mundus, Tempus, Youth in Action.

Si has estudiat, fet un període de pràctiques, un intercanvi juvenil, un voluntariado, una formació o qualsevol altra activitat amb finançament Erasmus+ en els últims 30 anys, aquest concurs és per a tu!

Per participar, cal presentar una foto o un vídeo amb la teva història de 100 paraules sobre el + de la teva experiència amb Erasmus + abans del 15 d'abril. 

Durant el termini de presentació, les quatre entrades més inspiradores i creatives seran premiades amb un bo de viatge de 100 euros i les eleccions del públic seran premiades amb un bo de viatge de 600 euros.

Més informació a la web oficial!


Etiquetes: , , , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove