Esdeveniment de l'agenda

Concurs d'idees "Europe Calling"

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, concurs, parlament europeu
Tags: Unió Europea, concurs, europa
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del divendres 12 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 12 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Descripció

En vista de la propera edició de l'Esdeveniment Europeu de la Joventut (EYE2018), el Parlament Europeu està buscant noves formes de connectar-se amb els ciutadans joves.

El concurs convida als joves entre 18 i 30 anys, ciutadans de la UE o residents en la UE, a trobar una resposta a la següent pregunta: "Com pot el Parlament Europeu connectar millor amb els joves i fer que participin més al debat democràtic europeu?".

Un jurat seleccionarà als tres autors de les millors propostes i els premiarà amb un viatge al EYE2018 (els costos de viatge i allotjament seran coberts).

Els guanyadors també tindran l'oportunitat de participar com a experts en un taller centrat en la participació dels joves.

A més, les propostes guanyadores es publicaran en el lloc web EYE2018 i en una edició especial de la Revista Orange Youth de European Youth Press.

Més informació: https://goo.gl/qgbBJk


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove