Esdeveniment de l'agenda

Concurs d'Emprenedoria 'Repte Lehnica' 2017 de Correos

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, correos, premis
Tags: emprenedoria, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Dates de realització
Del dimecres 1 de febrer de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 1 de febrer de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 01/02/2017 al 31/03/2017
 

La Sociedad Estatal Correos y Telegrafos S.A., en la seva aposta per la innovació i la cerca contínua de noves idees que permetin a l'empresa créixer i diversificar-se, està duent a terme diferents iniciatives amb la finalitat d'explorar noves vies de negoci i al mateix temps modernitzar i millorar els serveis que ja presta.

Una d'aquestes iniciatives és CorreosLabs, un espai creat per al desenvolupament del talent emprenedor dotat amb els mitjans necessaris per establir un entorn de treball, en un marc de coworking, on es poden intercanviar coneixements i compartir idees, inquietuds, opinions... amb emprenedors i professionals de diferents sectors, fomentant l'aprenentatge continu i l'establiment de noves sinergies.

L'objectiu de Correos amb la present convocatòria és impulsar el desenvolupament d'un màxim de 5 projectes empresarials o professionals, que aportin productes o serveis innovadors, en un marc d'aportació conjunta de valor per al mercat. A tal fi se seleccionaran un màxim de cinc projectes empresarials innovadors emmarcats en algun dels següents epígrafs:

  • Logística. Projectes que permetin millorar l'experiència logística tant a nivell global com en qualsevol dels aspectes que la componen: Traçabilitat, nous models de lliurament, logística urbana, economia circular, eficiència energètica, nous models de rutes, lliuraments dinàmics, drones, vehicles autònoms, etc.
  • Societat. Projectes orientats a millorar la qualitat de vida de les persones a les ciutats i a les zones rurals: "i-health", "smart cities", desintermediación en el sector primari, economia col·laborativa, nous models productius, etc.
  • Digitalització. Projectes digitals basats en tecnologies emergents que permetin la transformació dels negocis tradicionals: pagaments, "blockchain", identitat digital, intel·ligència artificial, fabrica ción additiva, realitat virtual, etc.

Dotació

Correus realitzarà una aportació econòmica a cada projecte seleccionat de fins a 30.000 euros. A més, els emprenedors titulars d'aquests projectes s'incorporaran a un programa d'acceleració durant 1 any, permetent impulsar durant aquest període el desenvolupament de la seva activitat, així com la validació del model de negoci proposat.

Més informació

El termini de començament de recepció de sol·licituds va començar el dia 1 de febrer de 2017 i acabarà a les 18:00 h del dia 31 de març de 2017.

Bases de la convocatòria

Pàgina de Correos


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove