Esdeveniment de l'agenda

Concurs de vídeos "M'agrada estudiar a Europa perquè..."

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Vídeo, concurs, estudiar a Europa
Tags: Estudiar a l'estranger, Mobilitat Internacional, Unió Europea, europa
Tipus entrada al calendari: Europa
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 10 de febrer de 2017 a les 17:00
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 10 de febrer de 2017 a les 17:00
Descripció

Si ets un jove de més de 18 anys i estàs estudiant fora del teu país en una institució d'educació superior d'algun país europeu pots guanyar fins a 150€ participant en aquest concurs.

Es tracta d'enviar un petit vídeo de màxim 60 segons on expliquis per què t'agrada estudiar a Europa i què et va inspirar a anar a estudiar a un altre país europeu. Pots parlar de la gent que has conegut, dels coneixements que aprens, de les diferents cultures, dels interessos que t'ha despertat o de com és la teva vida d'estudiant. També pots donar consells a altres estudiants que estiguin pensant d'anar a estudiar a algu país europeu.

D'entre tots els vídeos rebuts, se'n seleccionaran entre 10 i 30 que es publicaran posteriorment. Cada autor dels vídeos premiats s'endurà 150€.

Els vídeos poden estar grabats  amb càmeres o bé amb mòbils, sempre en horitzontal i només se'n pot presentar 1 per concursant. La data límit per a participar és el 10 de febrer a les 17h.

El concurs s'emmarca en un projecte de la Comissió Europea de 3 anys de durada per a promocionar els estudis a Europa a persones d'arreu del món.

Font: Portal de la Comissió Europea

Localització i contacteInformació addicional: https://ec.europa.eu/education/study-in-europe/news-views/video-competition_en

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove