Esdeveniment de l'agenda

Concurs: Berlin Startup Calling 2016. Concurs a la millor idea de negoci

Tags: concurs, europa, premis
Temàtica activitat del calendari: concurs, europa startup, premi
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dimecres 11 de maig de 2016 al dissabte 31 de desembre de 2016
Descripció

Creus que la teva idea pot tenir èxit al món tecnològic? Amb aquest Concurs pots transformar la teva idea de projecte en realitat.

Perfila la teva idea, desenvolupa el teu pla de negocis, mostra'ls el seu potencial i postula't com a candidat per guanyar un premi en metàl·lic.

El pla de negoci així com el resum o qualsevol altre document que serveixi de suport del document principal haurà de ser desenvolupat íntegrament en anglès. Tot document que s'inclogui en la inscripció ha de ser en format PDF. Tot projecte sospitós de plagi serà rebutjat de la competició de manera immediata. Asi mateix arribat el cas, el candidat pot veure's obligat a provar la seva legitimitat. La innovació i originalitat del projecte serà valorada a data de l'enviament de la inscripció. En cas que un projecte similar surti al mercat en el període de temps comprès entre el moment d'inscripció i la resolució de la convocatòria, el projecte serà considerat com a únic i original.

La idea de negoci haurà de ser una idea que el candidat encara no hagi engegat o que hagi estat engegada en els últims 12 mesos. Només s'admetrà un projecte per persona. Si un candidat presenta més d'un projecte tots els projectes presentats per aquest candidat seran descartats. El projecte serà tractat de manera confidencial i només el jurat tindrà accés al seu contingut.

Dotació: 
Primer premi: 7.000 euros en metàl·lic + Pràctiques remunerades a Berlín (durada: 6 mesos. Més informació a les bases).
Segon premi: 3.500 euros en metàl·lic.
Tercer premi: 1.750 euros en metàl·lic.
Quart premi: MacBook Air (11" 128 GB).
Cinquè premi: iPad mini 4 (16 GB).

Més informació: 
http://www.injuve.es/convocatorias/premios/berlin-startup-calling-2016-c...

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Podran participar en la convocatòria persones físiques d'entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament, al moment de l'enviament de la inscripció. Es podran presentar sol·licituds grupals amb un màxim de 5 integrants sempre que el pla de negocis amb el qual es concursa sigui el mateix. Cada membre del grup haurà de realitzar el procés d'inscripció de manera independent i per separat indicant el nom i cognoms de la resta dels components del grup a l'apartat de comentaris. La convocatòria està oberta a joves de qualsevol nacionalitat.

Localització i contacteShopAlike.es, centre comercial online
Informació addicional: http://www.barcelonesjove.net/contest%40visual-meta.com

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove