Esdeveniment de l'agenda

Camps de treball a Vietnam

Tags: camps de treball, solidaritat, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Camps de treball, Voluntariat, cooperació, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Solidarités Jeunesses Vietnam (SJ Vietnam) és una ONG juvenil internacional que promou els valors de la solidaritat, la pau i la tolerància a través de projectes ciutadans per tal de millorar la societat a través del voluntariat (durant i després). Va ser fundada el 2004 per voluntaris vietnamites i internacionals. SJ Vietnam està gestionada per i per a joves voluntaris i voluntàries i és una associació no política, no- religiosa, i oberta a tothom sense distincions de raça, nacionalitat, filosofia, recursos econòmics, sexe i educació.

SJ Vietnam organitza camps de treball en els quals poden participar voluntaris enviats per organitzacions internacionals (pots consultar una llista aquí). Als camps de treball hi poden participar tant voluntaris locals com internacionals.

La llengua vehicular dels camps és l’anglès.

La majoria de participants tenen entre 16 i 28 anys, però la participació és oberta a persones majors de 28, a parelles i a famílies.

PREU: la quota de participació és de 150€ per a dues setmanes.

ON: a Hanoi (o a prop)

Per a més informació: http://www.sjvietnam.org/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove