Esdeveniment de l'agenda

Camps de solidaritat de SETEM | La Paz, BOLÍVIA

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Drets, Voluntariat, dones, gènere
Tags: dones, drets, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 2 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 12 de gener de 2017 al dimecres 12 de abril de 2017
Descripció

Vols formar-te, conviure i col•laborar durant l’estiu amb organitzacions de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina o l’Àsia? Has sentit mai parlar dels camps de solidaritat? El programa de Camps de Solidaritat de SETEM té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. Setem ha programa per aquest 2017 un ampli ventall de possibilitats per participar a un camp de treball. Una de les propostes és aquesta:

Lloc: La Paz, BOLÍVIA

Organització local: MUJERES CREANDO. Moviment feminista anarquista bolivià que actua des de la creativitat i des del carrer com a espai de lluita. S'oposen radicalment al sistema heteropatriarcal i reivindiquen el feminisme decolonial com a model de canvi per a la construcció d'un model social i econòmic més just.

Activitats del grup: Participació activa en les diverses accions planificades per l'entitat. Aquestes poden ser accions directes reivindicatives al carrer, tant de teatre social com d'accions contra la pobresa, participació a la seva ràdio autogestionada o la seva revista Mujer Pública o participació en els seus tallers.
Tipologia: Feminisme i lluita LGTBI
Convivència: casa autogestionada a La Paz "La Virgen de los Deseos"

Dates: juliol
Durada: 1 mes
Idioma: Castellà.
Núm. persones: 6 participants.
Perfil de les participants: preferiblement dones amb coneixements sobre feminisme o que ja participin en espais de reivindicació política.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

- Tenir més de 18 anys.
- Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
- Ser sòcia de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat).

INSCRIPCIONS

El període d'inscripcions per participar s'obrirà el proper 12 de gener de 2017 i romandrà obert fins a principis d'abril (places limitades).

Per a inscriure't, caldrà que assisteixis a una de les sessions informatives que organitza Setem per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi. Consulta les dates i les localitats aquí. Posteriorment, hauràs d'omplir el formulari d'inscripció als Camps de Solidaritat i finalment es realitzarà una entrevista personal.

Si vols més informació sobre els Camps de Solidaritat de Setem, escriu un e-mail a:camps@setem.org o truca al 93 441 53 35

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves a partir de 18 anys que vulguin participar en un camp de solidaritat a l'Àfrica, l'Amèrica Llatina o l'Àsia

Localització i contacteSETEM
Carrer Bisbe Laguarda, 4
08001 Barcelona
Barcelona
Informació addicional: http://www.setem.org
Adreça electrònica de contacte: camps@setem.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove