Esdeveniment de l'agenda

Camp de voluntariat al Kurdistan turc del 14 al 23 de març (SCI)

Tags: aliments, camps de treball, cooperació, cuina, solidaritat, voluntariat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Camp de treball, infants, kurdistan
Tipus entrada al calendari: Camps de treball
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 14 de març de 2017 al dijous 23 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al dimarts 14 de març de 2017
Descripció

A través de SCI pots participar en un camp de voluntariat al Kurdistan turc del 14 al 23 de març de 2017. El camp es diu “Cooking” For Children of War i tindrà lloc al barri kurd de Diyarbakir, a Turquia.

Descripció: Hi va haver un conflicte (gairebé guerra civil) entre els joves kurds armats i les forces de seguretat turques durant 103dies. Moltes persones hi van perdre la vida, i centenars van haver de marxar de casa seva. Molts edifics van quedar en runes i més de 10.000 nens i nenes no van poder anar a l'escola durant mesos. Després de l'atac de l'ISIS  a Sinjar, milers de Yazidís van ahver de marxar a Turquia. Molts d'ells no volien romandre en el camps de refugiats siris gestionats pel govern turc perquè tenien por d'Estat Islàmic i dels símbols islàmics que hi havia. Van poder estar en alguns camps gestionats perls partitis pro-kurds, però ara han hagut de tornar als camps governamentals on hi ha manca d'abastiment de menjar.

Tipus de treball: durant 9 dies, es porporcionarà ajuda econòmica als infants de Sur i els infants Yazidí cuinant tots plegats amb els voluntaris internacionals i venent el menjar a Sur. Hi haurà una part de preparació per a organitzar les activitats. El menjar es vendrà a Su durant 1-2 dies i amb els beneficis aconseguits es comprarà material per a les organitzacions d'infants a Sur i menjar per al infants Yazidí vivint en camps de refugiats. 

Temàtica: abans de treballar amb els nens i nenes, els volutaris/es rebran informació sobre la regió i el treball amb els infants, els últims aconteixements al poble Yezidí, la història dels infants de Sur i de la ciutat i una visió àmplia de la situació de les persones kurdes. 

Allotjament: els voluntaris s'allotjaran en cases de l'associació (hi caben fins a 40 persones) a 10 minuts caminant de Sur.  Hi ha 4 banys i els voluntaris s'allotjaran en habitacions separades.  

Requisits: No hi ha cap requisit específic, però si saps cuinar seràs molt ben benvingut!

Lloc: Diyarbakir, Kurdish Region of Turkey.

Idioma: anglès

Quota extra: 250€

Si estàs interessat/ada en participar, envia la teva carta de motivació a outgoing@sci-cat.org.

Localització i contacteServei Civil Internacional SCI
Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 Barcelona
Telèfon: +34 934 417 079
Informació addicional: http://www.sci-cat.org/noticia/2032/nou-camp-al-kurdistan-turc-del-14-al-23-de-m...

Etiquetes: , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove