Esdeveniment de l'agenda

Borses de viatge Ruth Lee Kennedy 2017-2018

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Doctorat, EEUU, viatges
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Mobilitat Internacional, beques, doctorat
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Dates de realització
Del dilluns 16 de gener de 2017 al dijous 16 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 16 de gener de 2017 al dijous 16 de febrer de 2017
Descripció

L'Institut Internacional a Espanya i la Comissió d'Intercanvi Cultural, Educatiu i Científic entre Espanya i Estats Units d'Amèrica (Programa Fulbright) convoquen tres beques parcials (borses de viatge), que porten el nom de la hispanista nord-americana Ruth Lee Kennedy.

Les beques estan destinades a doctors que vulguin investigar en centres d'ensenyament superior als Estats Units d'Amèrica en qualsevol disciplina. ​

La durada de les beques no serà inferior a tres mesos ni superior a dotze mesos. El període de gaudi, haurà d'estar comprès entre la tardor del 2017 i l'estiu del 2018, i no podrà posposar-se a un altre curs acadèmic sense l'autorització prèvia de l'Institut i la Comissió.

Tots aquells interessats hauran d'emplenar i enviar electrònicament la sol·licitud disponible en http://www.fulbright.es juntament amb la documentació adjunta corresponent. Aquesta sol·licitud ha d'incloure:

  • Formulari de sol·licitud: dades personals, dades acadèmiques, dades professionals i projecte de recerca.
  • Documentació adjunta: fotografia recent, DNI o passaport, curriculum vitae en espanyol (màxim 4-5 pàgines), certificat acadèmic d'estudis, títol de doctorat, carta d'accés o d'invitació al centre nord-americà, resultats del Test of English as a Foreign Language (TOEFL) amb una puntuació mínima de 100 a l'Internet-based Test (opcional).
  • Dues cartes de referència remeses electrònicament a la Comissió.

Més informació:

Borses de viatge Ruth Lee Kennedy 2017-2018

 

 

Font: Injuve


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove