Esdeveniment de l'agenda

Beques Vulcanus 2016/2017 pràctiques per estudiants d'enginyeria al Japó

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Enginyeria, Japó, Pràctiques
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dijous 27 de octubre de 2016 al divendres 20 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 27 de octubre de 2016 al divendres 20 de gener de 2017
Descripció

Les beques Vulcanus permeten la realització d'unes pràctiques a Japó per a estudiants d'Enginyeria o Ciències.

El programa Vulcanus està orientat a estudiants europeus i consisteix en la realització d'unes pràctiques a Japó durant vuit mesos, que vénen acompanyades d'un seminari d'una setmana a manera d'iniciació i un curs intensiu de japonès de quatre mesos.

L'objectiu del programa és que els estudiants puguin tenir un acostament a les tecnologies més avançades d'una empresa japonesa líder en el sector. A més, els becaris podran aprendre japonès i viure de primera mà la cultura japonesa.

Els candidats han de ser estudiants universitaris de quart any de carrera o de postgrau en qualsevol branca de l'Enginyeria o de Ciències.

Seran seleccionats en funció del seu expedient i els seus resultats acadèmics, encara que també es tindrà en compte l'opinió dels professors, els coneixements d'anglès parlat i escrit, la seva motivació i la seva actitud enfront de les relacionis UE-Japó, així com a la seva capacitat d'adaptació.

Vulcanus està finançat per l'empresa japonesa d'acolliment i el Centre UE-Japó per a la Cooperació Industrial. Els becaris rebran una beca d'1.900.000 iens per al viatge d'anada i volta, i les despeses bàsiques de manutenció.

L'empresa d'acolliment s'encarregarà de l'allotjament durant els dotze mesos d'estada, començant al setembre i acabant a l'agost de l'any següent.

La data límit d'enviament de candidatures és el 20 de gener de 2017.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-japan

Adreça web: http://www.eu-japan.eu/vulcanus-japan-0

Font: Informa Joven


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove