Esdeveniment de l'agenda

Beques Universitat d'Edimburg i Coca Cola per a estudiants de grau

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Edimburg, Escòcia, estudis universitaris, grau
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, formació
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 28 de desembre de 2016 al dilluns 3 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de desembre de 2016 al dilluns 3 de abril de 2017
Descripció

 

La Universitat d'Edimburg, juntament amb Coca-cola, engeguen un programa de beques internacionals per dur a terme estudis de grau o llicenciatura a la universitat de la capital escocesa.

Aquestes beques per estudiar a la Universitat d'Edimburg, la més antiga d'Escòcia, van dirigides a estudiants de qualsevol dels països de la Unió Europea, exceptuant als ciutadans de Regne Unit.

Les beques Coca-cola ofereixen la possibilitat d'estudiar pregrau a qualsevol àrea que s'ofereix a la Universitat d'Edimburg.

La beca cobreix les despeses de matrícula estàndard i a més, ofereix un subsidi anual per al manteniment dels estudiants al país. Aquesta ajuda econòmica es manté durant tot el període del programa d'estudi.

Això sí, per poder participar al programa de beques Coca-cola a la Universitat d'Edimburg, has de ser seleccionat en un dels programes d'estudis que s'imparteixen en aquesta Universitat.

Si estàs interessat i vols sol·licitar una d'aquestes beques, pots fer-ho a través de la web de la Universitat d'Edimburg aquí.

El termini per sol·licitar les beques finalitza el dia 3 d'abril de 2017.

 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove