Esdeveniment de l'agenda

Beques per una residencia artística amb el Berliner Künstelrprogram

Temàtica activitat del calendari: Alemanya, Art, Beques, Berlin, Residència Artística
Tags: art, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimecres 1 de febrer de 2017 al divendres 1 de desembre de 2017
Descripció

El DAAD Berlin Artists in Residence Programme (BKP) convoca un programa de beques per a estudiants i artistes per fer una residència artística a Berlin d’una durada d’un any amb les despeses cobertes. Els diferents camps artístics que es contemplen són: arts plàstiques, música, cinema i escriptura. No hi ha restricció d’edat ni de nacionalitat.

Aquesta oportunitat està oberta a qualsevol persona estudiant de qualsevol nacionalitat i edat que vulgui fer una estada d’un any de durada a Berlín. El programa està dissenyat de manera que la persona beneficiaria gaudeixi de llibertat creativa, promovent la diversitat i varietat d’enfocaments en les diferents disciplines artístiques. Els o les seleccionades comptaran amb tots els suports necessaris per a desenvolupar les seves capacitats artístiques. A més d’un apartament equipat, una àrea de treball, ajuda econòmica per al viatge i la manutenció, així com una assegurança mèdica i un curs d’alemany.

El nombre de persones becades al any és de 20 membres i la duració de l’estada és de 12 mesos o 6 en el cas dels i les director/es de cinema.

Els diferents perfils artístics són:

  • Arts visuals: que hauran d’enviar un portafoli on reuneixin el seu treball i posteriorment, serà convidat per la mateixa institució.
  • Escriptura: hauran de presentar les seves publicacions, preferiblement en alemany, francès o anglès.
  • Música: s’haurà de presentar fins a quatre exemples de la discografia pròpia. El material ha d’ésser molt concret i ha d’incloure alguna partitura i una descripció de la feina, fotografies i vídeos.
  • Cinema: els o les directores de cinema hauran de presentar dos vídeos, curtmetratges o guions d’una durada màxima de 15 minuts. Qualsevol d’aquestes mostres haurà d’incloure també una sinopsis.

Els requisits i el perfil de persones que es busquen són: ser estudiant i artista, de qualsevol la nacionalitat i edat, que vulguin emprendre aquest projecte de manera activa.

Termini 1 de desembre del 2017.

Font: Joventut L'H

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove