Esdeveniment de l'agenda

Beques per a traductors Paul Celán

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Viena, beca, traductors
Tags: beques, estiu, estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Formació d’idiomes
Dates de realització
Del dilluns 2 de juliol de 2018 al dilluns 24 de juny de 2019
Descripció

Aquestes beques tenen una durada de tres a sis mesos i es duran a terme durant l'estiu en el IWM de Viena, Àustria. Ofereixen una dotació de 2.500€ mensuals.

Les Beques per a traductors Paul Celán són unes beques de tres a sis mesos de durada que es duran a terme durant l'estiu en el IWM de Viena, Àustria.

Paul Celan (1920-1970) va ser un poeta i traductor romanès. Va néixer com Paul *Antschel en una família jueva i va canviar el seu nom a “Paul Celan”. Mentre els seus pares van ser deportats i finalment van morir en camps de treball nazi, Celan va ser internat durant divuit mesos abans d'escapar a la Xarxa Army. És considerat com un dels poetes alemanys més importants de l'era posterior a la Segona Guerra Mundial.

Actualment, aquestes beques per a traductors sota el nom de Paul Celan, ofereixen l'oportunitat de continuar els projectes de traducció en el IWN de Viena entre juliol de 2018 i juny de 2019.

Aquestes beques tenen com a propòsit ajudar a equilibrar el coneixement i la matèria disponible per a estudi, entre les diferents parts d'Europa, especialment entre els països d'Europa de l'Est i Europa Occidental.

Els participants rebran 2.500 euros mensuals per cobrir totes les despeses relacionades amb la estadía a Viena.

A més, el IWM proporcionarà als becaris una oficina amb accés a Internet, instal·lacions internes de recerca i instal·lacions administratives, així com altres serveis gratuïts.

Els participants interessats a sol·licitar aquestes beques, poden trobar més informació així com tots els requisits per optar a una de les places a través de la web del IWN.

El termini per sol·licitar aquesta convocatòria finalitza el dia 18 de març de 2018.

Els sol·licitants seran notificats de la decisió del jurat a finalitats de la primavera de 2018.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.02.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove