Esdeveniment de l'agenda

Beques Santander Iberoamèrica. Estudiants de Grau.

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: beca, estudiants, internacional, universitat
Tags: beques, estranger, universitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 24 de maig de 2016 al dimarts 31 de maig de 2016
Descripció

T'agradaria estudiar durant un semestre en una Universitat Iberoamericana?  Santander Universitats convoca 1.000 beques amb la finalitat de promoure l'intercanvi d'estudiants d'universitats espanyoles i principals universitats d'Iberoamèrica. Contribueixen així al desenvolupament i consolidació de l'Espai Iberoamericà del Coneixement.

Estan dirigides a estudiants matriculats en universitats espanyoles participants i els països de destinació són: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú, Portugal, Puerto Rico i Uruguai. Cada universitat serà l'encarregada de seleccionar, assignar i gestionar les beques dels seus estudiants.

Aquestes beques són compatibles amb altres ajudes o formes de finançament que pugui obtenir o rebre l'estudiant beneficiari. El seu import es destinarà a ajudar a sufragar els costos de matrícula, si els hi hagués, desplaçament, assegurança de viatge, manutenció i allotjament.
L'estada i estudis a la universitat de destinació hauran de realitzar-se en el període comprès entre l'1 de juliol de 2016 i el 31 d'agost de 2017. 

Requisits:
Estudiants matriculats a les universitats espanyoles participants, cursant estudis de grau o llicenciatura, havent obtingut almenys la meitat dels crèdits o superat els dos primers cursos dels seus estudis. 

Dotació:
L'import unitari de les beques per a tots els estudiants beneficiaris, sense distinció de país, serà de 3.000 Euros o l'import equivalent en dòlars nord-americans en la data de lliurament. La durada de la beca és d'un semestre acadèmic.

El termini de presentació de sol·licituds conclou el proper 31 de maig de 2016.

Font: http://www.cext.es/

Localització i contacteInformació addicional: https://www.agora-santander.com/profil/527a4fd8e04ecc1d6c8e5303

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.05.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove