Esdeveniment de l'agenda

Beques Pràctiques Fundació ONCE-CRUE 2016/2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Discapacitat, Pràctiques, estudis, universitat
Tags: beques, discapacitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al dissabte 31 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al dissabte 31 de desembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció de l'1/11/2016 al 31/12/2016

Un total de 300 alumnes amb discapacitat de 76 universitats i altres 6 centres adscrits de tota Espanya podran accedir a una de les beques de pràctiques per a estudiants universitaris amb discapacitat, gràcies a l'acord entre Fundació OCZE i Crue Universitats Espanyoles que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

El programa promou la realització de pràctiques acadèmiques externes a alumnes amb discapacitat als qui es facilita el seu accés a una primera experiència laboral. D'aquesta manera, pretén millorar les seves oportunitats laborals i la seva carrera professional.

Les pràctiques tindran una durada mínima de tres mesos consecutius, ampliables a sis, a instàncies de l'empresa d'acolliment. L'horari serà de 25 hores setmanals i serà pactat entre l'empresa i la persona becada. Les pràctiques podran ser desenvolupades en grans empreses, PIMES, microempreses, empreses de l'economia social, entitats del tercer sector i altres institucions públiques i privades.

Les pràctiques podran desenvolupar-se des de l'1 de febrer al 31 d'octubre de 2017. Excepcionalment i sempre que sigui justificat per la Universitat corresponent, el termini del desenvolupament de les pràctiques es podrà estendre fins al 31 de desembre de l'any en curs.

Requisits

Tenir una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. Estar matriculat en grau o màster (oficial o propi) en alguna universitat espanyola o centre adscrit. Que tinguin superats crèdits suficients del corresponent títol universitari, per, segons criteri de la pròpia Universitat o centre adscrit a la mateixa, poder accedir a la realització de pràctiques externes. Es prioritzarà alumnes d'últim curs. No tenir ni haver tingut relació contractual de tipus laboral, de prestació de serveis o assimilable amb empresa, institució o entitat alguna al moment de desenvolupament de les pràctiques.

Dotació

El pla suposa una inversió màxima de 540.000 euros amb un import d'1.800 euros per beca. La fundació ONCE atorgarà el pagament de les pràctiques amb una quantitat de 600 euros al mes durant 3 mesos, podent ser ampliables a 6 per part de l'empresa.

Més informació

Més informació: Fundació ONZE becas.fundaciononce.es

Termini de inscipción: de l'1 de novembre al 31 de desembre de 2016.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove