Esdeveniment de l'agenda

Beques per postgraduats 2016-2017, Patrimoni Nacional

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Patrimoni Nacional, conservació
Tags: art, beques, cultura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Dates de realització
Del divendres 17 de juny de 2016 al divendres 1 de juliol de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 17/6/2016 a l'1/7/2016

Convocatòria de 8 beques per complementar la formació de titulats universitaris, facilitant la seva ulterior inserció al mercat laboral, promocionant el coneixement del Patrimoni Històric Artístic de Patrimoni Nacional i cooperant en la seva conservació i millora.

Especialitats i requisits:

  • Beca nº 1: Desenvolupament de criteris comuns i projectes per als centres de recepció de visitants als Reals Llocs i Monestirs, Llicenciat o Graduat en Arquitectura superior: 1 beca.
  • Beca nº 2: Desenvolupament de programes per a la millora energètica de manteniment i conservació d'instal·lacions de Patrimoni Nacional, Enginyer o Graduat en Enginyeria Industrial: 1 beca.
  • Beca nº 3: Gestió de Recursos Forestals i del mitjà natural a les muntanyes i jardins del Marró i La Ferreria, Llicenciat o Graduat en Enginyeria de muntanyes o Enginyeria forestal: 1 beca.
  • Beca nº 4: Projectes Culturals, Llicenciat o Graduat en Humanitats, Ciències de l'Educació o Sociologia: 1 beca.
  • Beca nº 5: Relacions i Comunicació Institucional, Llicenciat o Graduat en Periodisme: 1 beca.
  • Beca nº 6: Catalogació de Material Gràfic, Llicenciat o Graduat en Història de l'Art, Biblioteconomia i Documentació o altres llicenciatures/graus complementats amb master en arxivística i paleografia: 1 beca.
  • Beca nº 7: Revisió de l'inventari de les Col·leccions Reals, Llicenciat o Graduat en Geografia i Història o Història de l'Art: 2 beques.

Les sol·licituds es prerregistrarán obligatòriament en el formulari que el CAPN farà accessible a través de la pàgina www.patrimonionacional.es/contratacion/becas emplenant les dades requerides en el mateix.

Requisits

Titulats universitaris superiors (enginyeria, llicenciatura, grau o equivalent) a les àrees de coneixement corresponents a les diferents modalitats de les beques convocades. La titulació ha d'haver estat obtinguda en el curs acadèmic 2011/2012 o posterior.

Els restants requisits exigits als sol·licitants es detallen en el punt tercer i cinquè de la Resolució de la convocatòria.

Dotació

La quantia individual de cadascuna de les beques serà de 989,58 euros mensuals.

Més informació

Extracte de la Resolució de 28 d'abril de 2016 de la Gerència del Consell d'Administració de Patrimoni Nacional per la qual es publica l'Acord de Convocatòria de Beques per a postgraduats 2016-2017. BOE 16 de juny de 2016.

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions es publica l'extracte de la convocatòria de beques per a postgraduats 2016-2017, el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/es/index

Bases reguladores. Les bases reguladores de la convocatòria es recullen en les Ordre PRE/515/2005, de 28 de febrer (BOE 5 març).

 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.06.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove