Esdeveniment de l'agenda

Beques periodístiques Right Livelihood

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques
Temàtica activitat del calendari: Beques, Drets, Periodisme, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Cooperació i solidaritat
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dijous 15 de juny de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dijous 15 de juny de 2017
Descripció

La fundació sueca Right Livelihood ha convocat un conjunt de beques destinades a joves periodistes i comunicadors de tot el món. Se seleccionaran un total de cinc proposades finalistes que seran triades per un comitè de persones que en anys anteriors van ser també guardonades amb aquest premi.

Els periodistes que resultin seleccionats rebran una beca que cobrirà les despeses derivades del seu treball periodístic: trasllats, allotjament, i honoraris professionals. Per la seva banda, cada candidat seleccionat s'ha de comprometre a justificar degudament totes les despeses derivades de la seva activitat professional, i durant el temps que duri la cobertura de la història que desitja explicar.

Els candidats que vulguin participar només han d'enviar, fins al proper 15 de juny, el formulari de sol·licitud online que facilita la fundació Right Livelihood, i adjuntar una memòria detallada del projecte periodístic a desenvolupar, juntament amb un pressupost indicatiu de les despeses que pugui generar aquest projecte professional.

Els noms dels cinc candidats seleccionats es faran públics a partir del proper 1 de juliol, i tots ells conservaran el control editorial del seu treball així com els drets d'autor de la seva història, segons ha assenyalat la fundació Right Livelihood.

El Premi Right Livelihood va ser creat l'any 1980 amb l'objectiu d'honrar i recolzar a organitzacions i persones valentes, que proposen solucions visionàries i exemplars a les causes profundes dels problemes globals del món.

Més informació en el següent enllaç.

Font: Aprendemas.com


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove